Skip to Content

Apartmaji Sončnica 4, Tulpika 4 in Tulpika 14 sodijo med največje in tako najbolj prostorne apartmaje v novejšem naselju Prekmurske vasi II. Po velikosti jim sledijo apartmaji Vijolica 7, Trobentica 2 in Trobentica 28, ki imajo v prvem nadstropju 2 ločeni spalnici. Apartmaji stojijo v središču športnega in rekreacijskega dogajanja, saj obiskovalci potrebujejo le nekaj 10 metrov hoje in že lahko preživijo svoj čas v termalnem kompleksu Termah 3000 ali Vivat, ki razpolagata s številnimi bazenskimi kompleksi in wellnes storitvami. Obiskovalci lahko preživijo čas ob igranju golfa, kolesarjenju na številnih temu namenjenih kolesarskih stezah, igranju tenisa, košarke, nogometa, rolanja ...

Apartma


Uporabna površina: 45-55 m2

Število etaž: 2

Letna terasa: 1

Število sob: 3 (Vijolica, Trobentica),
                  2 (Sončnica, Tulpika)

Število kopalnic: 1


Število postelj: 

- 4 (2+2; Trobentica 2 in Trobentica 28),
- 5 (2+3; Vijolica 7) ter
- 6 (4+2; ostali).

Otroška posteljica: na voljo po dogovoru, brez doplačila.

Hišni red


Prihod: po 14.00 ur

Odhod: do 10.00 ure

Vsebine


Kuhinja

Mikrovalovna pečica

Hladilnik

TV (kabelska)

Kopalnica

Fen

 


Družini/otrokom prijazno

Posteljnina, brisače in kuhinjske krpe

Ogrevanje

Klima 

Brezplačno parkirišče

Male živali dovoljene (za določen apartma)

Cenik


40 € na noč (pet, sob)

35 € na noč (ned-čet)

Minimalni najem: 2 nočitvi.
V primeru 1 nočitve se obračuna 50% dodatek k redni ceni.


Velja od 10. 12. 2015 dalje.


50 € na noč višja turistična sezona

80 € na noč božično-novoletni prazniki (minimalno 4 nočitve)

Popusti


Popust na število nočitev

Popust pri nakupu kopalnih
kart za Terme 3000


Popust za predčasno plačilo

L
ast minute ponudba

Doplačila


Obvezna:

30 €/rezervacijo končno čiščenje ter uporaba posteljnine in brisač

Turistična taksa (ob odjavi na recepciji)


Po želji:

Kopalne karte

Za bivanje malih živali (po dogovoru)

Opis apartmajev

 

Apartmaji Sončnica 4, Tuplika 4 in Tuplika 14 so tipi apartmajev, ki so največji in najbolj prostorni v Prekmurski vasi II. Po velikosti jim sledijo apartmajaji Vijolica 7, Trobentica 2 in Trobentica 28, ki razpolagajo z dvema spalnicami. Apartmaji so dvoetažni z letno teraso, ki je še posebej uporabna ob sončnih dnevih. Čudovita okolica apartmajev omogoča številne družabne aktivnosti. Parkirišča od apartmajev so praktično na dosegu roke.

Apartmaji (Sončnica 4, Tulpika 4 in Tulpika 14) imajo majhno predsobo iz katere vstopite v dnevno sobo z jedilnico in kuhinjo ali pa se po stopnicah povzpnete v drugo etažo, kjer boste našli lepo opremljeno kopalnico (tuš, WC) in spalnico z možnostjo prenočitev za štiri osebe (zakonska postelja + pograd). Dodatno je možno pripraviti 2 ležišči v dnevnem prostoru in/ali  uporabiti otroško posteljico.

Moderno opremljena dnevna soba vam omogoča prehod na ograjeno letno teraso, kjer je na tleh položena gumijasta (Sončnica 4, Tulpika 4) oziroma podlaga iz tlakovcev (Tulpika 14), ki nudi posebno ugodje preživljanja prostega časa. Gumijasta podlaga je še posebej primerna za otroke, saj lahko nemoteno uživajo z igranjem na podlagi. Za prijetnejše bivanje lahko gostje raztegnejo tendo (Sončnica 4, Tulpika 4) ali uporabijo velik senčnik (Tulpika 14).

Apartma Vijolica 7 ima majhno predsobo iz katere vstopite v kuhinjo z jedilnico. V pritličju se nahaja prav tako lepo opremljena kopalnica (tuš, WC). Po stopnicah se povzpnete v drugo etažo, kjer boste našli prostoren dnevno-spalni prostor  z možnostjo prenočitev za tri osebe (zakonska postelja + dodatno ležišče). Poleg omenjenega prostora se v sosednji sobi nahaja pograd. 

Na ograjeni letni terasi, kamor dostopate iz jedilnice, se nahajajo mizica in stoli. Za prijetnejše bivanje lahko gostje raztegnejo tendo.

Apartmaja  Trobentica 2 in Trobentica 28 imata majhno predsobo iz katere vstopite v dnevno-bivalni prostor s kuhinjo. V pritličju se nahaja prav tako lepo opremljena kopalnica (tuš, WC). Po stopnicah se povzpnete v drugo etažo, kjer se nahajata 2 spalnici. V vsaki je zakonska postelja.  

Na ograjeni letni terasi, kamor dostopate iz jedilnice, se nahajajo mizica in stoli. 

Bazenska kompleksa Terme 300 in Vivat sta dosegljiva v treh do petih minutah in omogočata številne rekreacijske aktivnosti. Gosti naših apartmajev lahko uveljavijo popust pri nakupu dnevnih kart oziroma kupijo posebne celodnevne karte za apartmajske goste za kompleks Term 3000 po ugodni ceni.

Darilni boni

Pri nas lahko kupite darilne bone. Po želji lahko termin rezervirate vnaprej ali pa nas naknadno kontaktira obdarjenec ter se dogovori za koriščenje darilnega bona. 

 

Naslov in zemljevid

Apartmaji Moravske Toplice (Terme 3000), Kranjčeva 12, 9226 Moravske Toplice


Web Form trenutno ni dostopen

Apartma SONČNICA 4


Apartma TULPIKA 4


Apartma TULPIKA 14


Apartma VIJOLICA 7